ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 150€

0 Καλάθι

Αποστολή & Παράδοση

Το Homerecipe.gr εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες σε όλη την Ελλάδα (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (αργίες, απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

1. Αποστολή στα όρια του Νομού Θεσσαλίας με δική μας μεταφορικη.

Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου / βάρους (π.χ. έπιπλα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, κ.λπ.) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων.

Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση είναι 5-10 ευρώ ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος και αφορά παράδοση "επι πεζοδρομίου". Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα.

2. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία / πρακτορείο στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η παράδοση με μεταφορικές εταιρείες προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου / βάρους (π.χ. έπιπλα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, κ.λπ) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων. 

Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς ξεκινάει από 5 ευρώ και ποικίλει ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος, όπως επίσης και από τον τελικό προορισμό του δέματος. Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του Homerecipe.gr ώστε να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος μεταφοράς του δέματος. 

Η παραλαβή των δεμάτων γίνεται από το πρακτορείο της μεταφορικής που επιλέχθηκε στην πλησιέστερη μεγάλη πόλη του τελικού προορισμού. Μπορεί επίσης να κανονιστεί παράδοση στην διεύθυνση που θα μας δώσετε με επιπλέον χρέωση (κατόπιν συνεννόησης). Σε κάθε περίπτωση οι παραδόσεις των μεταφορικών εταιρειών / πρακτορείων γίνονται "επί πεζοδρομίου". Αν επιθυμείτε παράδοση στον χώρο σας πρέπει να γίνει συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία με ενδεχόμενο επιπρόσθετης χρέωσης.

Για παραδόσεις με μεταφορική εταιρία / πρακτορείο εκτός Θεσσαλίας δεν ισχύει ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή.

3. Αποστολή μέσω εταιρείας courier ACS

Η παράδοση με courier προτείνεται για δέματα βάρους μικρότερη των 8 kgr και διαστάσεων μικρότερων από 50x30x20. Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος.

Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξής:

Για χερσαίους προορισμούς

4 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 3 kgr και 0,80 λεπτά για κάθε επιπλέον kgr.

Για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές

4 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 3 kgr και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον kgr.


Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ.

Η προσφορά για τα δωρεάν μεταφορικά αφορά μόνο κόστος προϊόντων (χωρίς έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής) και ισχύει για συνολικό κόστος παραγγελίας άνω των 150 ευρώ μετά από εκπτώσεις και προσφορές.

π.χ. σύνολο παραγγελίας 149 ευρώ + 2.50 έξοδα αντικαταβολής = 161.50 ευρώ δεν απαλάσσεται από μεταφορικά.

 

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

To Homerecipe.gr λειτουργεί αποκλειστικά ως ηλεκτρονικό κατάστημα και η φυσική μας έδρα ως σημείο εξυπηρέτησης.

Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Back to Top